Feleségét szerette volna meglepni, milliókat vitt haza a borsodi kvízjátékos

Megosztás

Vajtó László régi álma volt, hogy szerepeljen a kvízműsorban. Már gyerekként – Klausmann Viktor idejében – is imádta a Szerencsekereket és az álma most teljesült.

Sokaknak ismerős lehet a személye hisz tévésként és rádiósként is dolgozott, talán ezért sem lehetett idegen neki a kamerák világa. Jóllehet mostanában már mese előadások forgatókönyvírójaként és rendezőjeként is számon tartják. Pár éve má Emődön él családjával, maga mögött hagyva a városi nyüzsgést.

Igazából a feleségét szerette volna meglepni házassági évfordulójukra, de a nyereménye ennél jóval több lett. A családja mit sem tudott az egészről, csak az adás felvételénél avatta be őket. Pedig komoly casting kellett végigmenni.

Mi tagadás a szerencse is mellészegődött. Egy alkalommal a vele együtt jártszó Monoki Lehel rontott el egy betűt a megfejtésben, így Laci kitalálta a helyes választ. Sikerült a döntőbe jutnia, ahol egy duplázót is kiforgatott, így kétszeresére növelte nyereményét.

A végjátékot is sikeresen vette, öt másodperc alatt megfejtette a feladványt. A teljes nyereménye öt millió forint lett. Annyit még elárult, hogy áprilisban újabb kvízjátékban láthatjuk a TV2-n.

borítókép: Vajtó László / facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek